Lipomed referenčni standardi

Visoko kvalitetni kalibrirani referenčni standardi so na voljo v obliki prahu ali v tekočem stanju iz istega izvora in se dobavljajo z ustreznimi certifikati, ki vsebujejo specifikacijo analize LOT-a. Na voljo je velika izbira po koncentraciji in količini: 0.1 mg/ml, 1 mg, 1 mg/ml, 10 mg, 50 mg, 100 mg. Specialni standardi kot so: alkoholni biomarkerji, ”ulični heroin”, THCA-A,…itd.

RTU (ready-to-use) Referenčni standardi v prahu

Lipomedove 1 mg viale vsebujejo visoko natančne kalibrirane liofilizirane referenčne standarde s točnostjo 1,000 ± 0,050 mg čiste substance.

Navodila za varno uporabo RTU referenčnih standardov v prahu:
Kalibrirane standardne raztopine pripravimo na preprost in varen način, kot sledi:

1. Odstranite aluminijasto zaščito na sredini pokrovčka.
2. Z brizgo dodajte topilo. Nežno pretresite in obrnite vialo večkrat, da se prah popolnoma raztopi.
3. Odvzamete želeno količino kalibrirane raztopine s pomočjo brizge.

RTU (ready-to-use) Tekočinska oblika referenčnih standardov

Lipomedove  1 mg / ml in 0.1 mg / ml ampule vsebujejo visoko natančne kalibrirane referenčne standarde s točnostjo 1,000 ± 0,050 mg / ml in 0,100 ± 0,005 mg / ml proste substance v  steklenih ampulah pod argonom za dodatno stabilnost. Ampule Lipomed so prekomerno napolnjene, za zagotovitev kvantitativnega prenosa ciljne količine 1 ml.

Več informacij na: http://www.lipomed.com/index.php?section=mediadir

Delujemo kot zastopnik na področju analitike in diagnostike. Naša prva in edina skrb je že od samega začetka zadovoljen kupec. To pomeni, da si v podjetju ne želimo le kratkoročnega sodelovanja z Vami, temveč da bo sodelovanje temeljilo na medsebojnem zaupanju, zagotavljanju kvalitete in ugodne cene.

CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Kontakt

Maritim, d.o.o.

Tacenska 20,
1210 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 (0)1 512 83 20
Faks: +386 (0)1 512 83 25
E-mail: info@maritim.si