Kemijska analitika

S pomočjo naših poslovnih partnerjev vam nudimo celovite rešitve na področju kromatografije. Naša ponudba zajema kromatografske aparate, kolone in ostale spremljajoče izdelke za nemoteno delo v vašem laboratoriju. Prav tako vam nudimo servisne storitve na področju inštalacij(IQ), verifikacij(OQ) in preventivnega vzdrževanja (PQ) analitskih instrumentov in programske opreme iz našega prodajnega programa. Naša ponudba zajema tudi dobavo široke palete visoko kvalitetnih referenčnih standardov priznanih proizvajalcev kot sta Lipomed in LGC Standards.

DR. Maisch

Podjetje Dr. Maisch, High Performance LC GmbH je bilo ustanovljeno leta 1995 in ima v svoji ponudbi širok nabor kromatografskih kolon.

Več informacij na: http://www.dr-maisch.com

Kontakt:

Tel: +386 01 512 8320 , e-amil: info@maritim.si

Lipomed

Visoko kvalitetni kalibrirani referenčni standardi so na voljo v obliki prahu ali v tekočem stanju iz istega izvora in se dobavljajo z ustreznimi certifikati, ki vsebujejo specifikacijo analize LOT-a. Na voljo je velika izbira po koncentraciji in količini.

Več informacij na: http://www.lipomed.com/

Kontakt:
Tel: +386 01 512 8320, e-mail: info@maritim.si

LGC

LGC Standards je proizvajalec visoko kvalitetnih certificiranih referenčnih  standardov, ki pokrivajo različna področja, ko so: referenčni materiali v analitiki, farmacevtske nečistoče, standardi prepovedanih drog, biološki standardi, referenčni standardi za raziskave okolja,…

Več informacij na: http://www.lgcstandards.com

Kontakt:
Tel: +386 01 512 8320, e-mail: info@maritim.si

Delujemo kot zastopnik na področju analitike in diagnostike. Naša prva in edina skrb je že od samega začetka zadovoljen kupec. To pomeni, da si v podjetju ne želimo le kratkoročnega sodelovanja z Vami, temveč da bo sodelovanje temeljilo na medsebojnem zaupanju, zagotavljanju kvalitete in ugodne cene.

CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Kontakt

Maritim, d.o.o.

Tacenska 20,
1210 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 (0)1 512 83 20
Faks: +386 (0)1 512 83 25
E-mail: info@maritim.si